Fattah Amin Buat Kejutan Untuk Fazura Yang Baru Tiba Dari New York, Sweet Sangat !!

Fattah Amin Buat Kejutan Untuk Fazura Yang Baru Tiba Dari New York, Sweet Sangat !!

Pelakon kacak terkenal, Fattah Amin berkongsi video membuat kejutan kepada isterinya, Nur Fazura. Fazura yang baru tiba di lapangan terbang tidak tahu kedatangan suaminya itu kerana Fattah telah memaklumkan kepadanya beliau pergi bercuti.

Fazura yang sebelum ini berada di New York atas urusan kerja sangat terperanjat dan terharu. Apabila membuka pintu kereta, Fazura terkejut nampak Fattah Amin berada dalam kereta itu bersama sejambak bunga menyambut kepulangannya.

Tanpa membuang masa, Fazura terus masuk dalam kereta dan terus memeluk suami kesayangannya itu. Alahai sweet sangat pasangan romantik ini.

Jom tonton video penuh di bawah :

” She’s finally home @missfazura.. “

 

View this post on Instagram

 

She’s finally home ❤️ @missfazura 😘

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Terdahulu, Fazura membuat kejutan sambutan hari lahir Fattah Amin walaupun dia berada di New York pada ketika itu. Dia telah merancang awal bersama kawan-kawan dan meminta mereka memberi kejutan kepada Fattah Amin.

” Saya akui di sebalik ucapan yang dia (Fazura) berikan terhadap saya di media sosial, saya sangat berharap dia ada disisi saya sekarang.. “

” Walaupun malam ‘birthday’ saya sambut bawah pokok, namun ‘surprise’ yang dia rancang telah berjaya, saya berasa sangat terharu kerana dia sempat mengatur semua itu walaupun sedang sibuk dengan jadual kerja yang padat di New York “

 

View this post on Instagram

 

I must admit that despite the sweet wishes my wife shouted out for me on social media… ❤❤️❤️❤️ i was hoping she would be around. Walaupun malam birthday celebrate bawah pokok 😂 but her surprise plan was a success as i didn’t expect she would come up with the the whole cake, balloons and presents due to her busy schedule in New York. Thanks to my Sayang and our friends who helped keeping the secret (although i was already guessing something was up their sleeves) 😜 My wife always makes me feel so close to her although she’s far away right now. Thank u wifey. I love you always and forever. @missfazura 😘 . . P/s habis la saya nak balas surprise macam mana ni on the 27th? Korang ada idea tak? 😅

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Rata-rata peminat turut terharu apabila menonton video kejutan Fattah Amin untuk Fazura. Antara komen-komen peminat :

” Pengsan la mcm ni.. Awat la Sweet sgt @fattahaminz n @missfazura.. nengok ulang ulang ulang lagi dan lagi dan lagi senyum spai telinga air mata bahagia mengalir kepipi.. Bahagia bersama kamu berdua dan anak2 kalian nanti spai ke syurga.. Aamiin.. “

” Berkali2 tengok video nie…sweet sgtt. minat sgt dgn kak @missfazura sangat minatt.. “

” Honestly, this is the sweetest ever! Suprise frm hubby to wifey & vice versa. Bila dh halal indahnya cinta itu Mashaallah. @fattahaminz & @missfazura lovebirds!.. “

” Terlampau sweet smpai kami2 yg menengok ni konfius nak senyum sbb happy atau nak nangis sbb terharu tgk you guys lovebirds ni.. “

” Sweet.. siap kluar air mata.. hehe… moga bhgia hngga ke syurga “

” Terharu gila.. kite tgk senyum smpai xprasan meleleh dah airmata.. love both of you.. “

Alahai sweet sangat. Kami di Berita Kopak mendoakan Fattah Amin dan Fazura berbahagia sampai ke Jannah.

Sumber : IG Fattah Amin by Berita Kopak