Pemuda Ini Memakan Makanan Yang Masih Panas, Reaksinya Menghiburkan ramai Netizen… Anda Ada Tak Member Macam Ni?

Pemuda Ini Memakan Makanan Yang Masih Panas, Reaksinya Menghiburkan ramai Netizen… Anda Ada Tak Member Macam Ni?

Makanan yang panas-panas seperti goreng pisang sememangnya sedap di makan apabila tengah panas dan berasap. apatah lagi jika perut sedang lapar. Tentu memakannya akan terasa nikmat. Begitulah yang kelihatan pada sebuah video yang ramai dikongsi oleh netizen.

Video yang dimuatnaik oleh Eris Riswandi itu mendapat hampir 30 ribu share di facebooknya dan mendapat pelbagai reaksi yang melucukan dari para pembaca dan penonton video berkenaan.

Terlihat di video tersebut, pemuda tersebut sememangnya menikmati makanan yang kelihatan seperti goreng pisang. Daripada reaksi yang kelihatan makanan tersebut berada dalam keadaan panas dan hangat.

Kemungkinan video tersebut dirakamkan oleh rakannya di sebuah majlis doa selamat atau kesyukuran berdasarkan dari tempat dan pakaian mereka yang berada didalam video tersebut. Di samping itu terdengar suara seperti orang mengaji atau membaca ayat suci di dalam video berkenaan.

Walaupun makanan tersebut panas, dia tenang menikmatinya..

Kemungkinan dia berada dalam sangat lapar ataupun dia tidak dapat menahan aroma bau makanan tersebut ketika masih panas

Perhatikan mulutnya yang menahan panas bila makanan tersebut berada di dalam mulutnya…

Percaya atau tidak, makanan panas mengeluarkan partikel yang jauh lebih berbanding makanan sejuk. Aromanya, akan lebih ‘keluar’. Sensasinya merasa masakan yang masih panas dapat dilihat pada pemuda seperti di dalam video tersebut. Tetapi kadang-kadang ada juga disebabkan tidak dapat menahan nafsu lapar, panas adalah perkara kedua.

Tonton VIDEO Penuh Di Bawah

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita-Cerita Menarik!

Sumber Video : Facebook Eris Riswandi