” Bila nak bertudung? dah dapat tudung banyak tu. Tak faham lagi ke maksud datin ? “

” Bila nak bertudung? dah dapat tudung banyak tu. Tak faham lagi ke maksud datin ? ” – Fasha Sandha disindir netizen selepas terima hadiah tudung dari Datin Shahida

Pelakon cantik Fasha Sandha atau nama sebenarnya Nur Fasha Sandha Hassan tak perlu diperkenalkan lagi. Dikenali antara salah seorang artis yang berdedikasi dan sangat disiplin dengan masa membuatkan ramai penerbit dan pengarah mengambilnya untuk berlakon.

Wajahnya yang ayu dan manis membuatkan sesiapa sahaja tidak jemu memandangnya. Yang terbaru, menerusi akaun instagram, Fasha ada berkongi gambar memakai tudung bersama isteri usahawan kosmetik terkenal, Dato Aliff Syukri iaitu Dati Seri Shahida.

Fasha memaklumkan tudung-tudung yang dipakainya itu dihadiahkan oleh Datin Shahida. Ramai peminat memuji dan mengatakan Fasha lebih cantik jika memakai tudung.

Jom baca perkongsian Fasha di bawah :

” Sahabat untuk Selamanya… Terima kasih Datin Seri Shahida, hadiahkan banyak tudung @aliff_syukri hari ni.. “

 

View this post on Instagram

 

Sahabat untuk Selamanya… ♥️ Terima kasih Datin Seri Shahida, hadiahkan banyak tudung @aliff_syukri hari ni. ♥️ . . DS @shahidadherbs DS @aliffsyukriterlajaklaris

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

” Salam Jumaat kesayanganku “

 

View this post on Instagram

 

Salam Jumaat kesayanganku ♥️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Datin Shahida juga ada berkongsi gambar Fasha di akaun instagramnya..

Tq @fashasandha datang ofis kita tadi sembang2 sambil beli produk dherbs. Dia ada shooting kat area ofis tadi lepas tu singgah di ofis saya.. “

Rata-rata peminat memuji kecantikan Fasha Sandha memakai tudung dan kelihatan sangat manis dan ayu. Namun, tak kurang juga ada yang menyindirnya. Antara komen-komen netizen :

” Elok la datin hadiahkan tudung..tu tandanya datin nak fasha tutup aurat mcm dulu..masa u are alone..kan manis tutup aurat mcm tu.. “

” Bila nk bertudung? dah dpt tudung byk tuu…tk faham lgi ka mksud datin?.. “

” Muka pn nk same… sme cntik.. sesuai fasya pkai tdungg.. gojess.. “

” Comeinyaaa duadua ni . moga selalu dalam lindungan allah swt , amin yarabal alamin.. “

” Datin @shahidadherbs nampak mcm barbie doll di sini, cantik sesangat… fasha nampak so nice and lovely in pink.. “

” Kan chantik fasha pkai tudung… datin pun chantik juga.. “

” Fasha pkai tudung lg nmpk cantik.. “

Apa-apa pun sama-sama kita doakan yang Fasha akan terbuka hati untuk istiqamah dengan memakai tudung dan menutup aurat dengan lebih sempurna. Doa yang baik-baik sahaja. Semoga Fasha terus sukses.

Sumber : IG Fasha Sandha by Berita Kopak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *