Isteri Ini Menangkap Suaminya Bersama Wanita Lain, Apa Yang Memilukan ialah Dia Baru Sahaja Melahirkan Anak…

Isteri Ini Menangkap Suaminya Bersama Wanita Lain, Apa Yang Memilukan ialah Dia Baru Sahaja Melahirkan Anak…

Di zaman ini wanita yang mencintai suami orang semakin ramai dan semakin berani, tetapi perkara ini tidak akan terjadi tanpa kerelaan antara dua pihak. Seperti kata pepatah, ‘tepuk tak berbunyi jika sebelah tangan’. Biasanya dalam perkara ini lelaki yang akan memulakannya kerana sifat lelaki yang kadang-kadang tidak puas dengan apa yang ada.

Wanita pula seperti kita sedia maklum, akan mudah termakan dengan pujuk rayu lelaki. Dan jika ianya sudah termakan pujuk rayu lelaki, biasanya dia tidak akan mengambil tahu adakah lelaki itu sudah berpunya ataupun tidak.

Siapa yang mahu rumahtangganya dirosakkan oleh lelaki atau wanita lain?. Pasti setiap wanita di dalam sebuah rumahtangga hanya ada suami dan isteri, serta anak-anak mereka, dan tidak mahu suaminya di rampas oleh wanita lain.

Di media sosial, yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Facebook bernama Eris Riswandi tular sebuah video tentang si suami yang tertangkap oleh isterinya bersama wanita lain. Menurut Facebooker tersebut, si isteri itu baru sahaja melahirkan anak tetapi suaminya sudah bermesra dengan wanita lain.

Apa yang mengejutkan adalah mereka saling mengenali. Yang tambah mengecewakan lagi si isteri, suaminya menggunakan kereta yang dibeli olehnya untuk berdua-duaan dengan wanita lain.

Si isteri ( bertudung biru ) menangkap suaminya bersama wanita lain di dalam kereta miliknya

Wanita ini dihalang suaminyanya dari menarik wanita yang bersama suaminya

Suami ( berbaju hitam ) dan isterinya

Wanita ini sedaya-upaya mahu menarik wanita yang bersamanya keluar dari kereta tapi tetap dihalang oleh suaminya

Wajah wanita yang ditangkap bersama suami wanita yang baru bersalin itu

Tidak dapat dipastikan adakah wanita ini tahu bahawa lelaki yang bersamanya adalah suami orang atau tidak

Hotel dipercayai tempat si isteri menangkap suaminya bersama wanita lain

Wanita biasanya terlalu asyik dan “jatuh dalam” semasa bercinta. Sebab itu, mereka akan cuba menghalalkan cara mereka bercinta, walaupun mereka tahu kadang-kadang mereka berkasih dengan suami orang. Mereka percaya yang mereka tidak boleh meninggalkan lelaki itu, walaupun lelaki tersebut sudah beristeri. Mereka akan tumpukan pada keinginan dan keperluan mereka sendiri.

Tetapi perkara paling asas adalah “Tepuk Sebelah Tangan Tidak Akan Berbunyi”!.

Tonton Dua VIDEO Suami yang Tertangkap Oleh Isterinya Di Bawah Ini

Apa Pendapat Anda Tentang Ini ?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Sumber Video dan Kisah : Facebook Eris Riswandi