Ishh! Laju Betul Tangan Dia, Tau-tau Dah Hilang. Macam Mana Dia Buat Tu…

Ishh! Laju Betul Tangan Dia, Tau-tau Dah Hilang. Macam Mana Dia Buat Tu…

Kebanyakkan orang menganggap silap mata sukar dilakukan. Kononnya ia memerlukan kelebihan semula jadi. Tidak kurang juga yang menganggap ia melibatkan kuasa mistik dan makhluk halus. Kesannya, tidak ramai yang berani meletakkan impian menjadi ahli silap mata.

Sebenarnya silap mata adalah seni persembahan yang tidak memerlukan kelebihan semula jadi mahupun bantuan kuasa ajaib dan makhluk halus. Apa yang diperlukan hanyalah kepantasan dan kecekapan dalam melakukannya. Jadi, sebenarnya semua orang berpeluang menjadi ahli silap mata. Yang penting adalah fokus dan latihan yang berterusan.

Seperti seorang lelaki di dalam video ini. Beliau mengagumkan orang ramai orang dengan kecepatannya dalam membuat silap mata. Beliau tidak memerlukan teknologi dan kos yang tinggi untuk membuat silap mata yang menghiburkan.

Penonton ini memeriksa kain hitam untuk mengetahui helah yang mungkin digunakan ahli ahli silap mata itu

Beliau hanya menggunakan 3 mangkuk, 3 biji bola, dan peralatan lainnya seperti chopstick, kain hitam

Kecepatan dan ketangkasannya menghilangkan bola merah itu benar-benar mengagumkan

Walaupun masih muda, tetapi bakat beliau dalam bermain silap mata begitu baik. Ianya memerlukan kemahiran dan latihan yang tinggi.

Kemahirannya bermain silap mata, menjadikan punca rezeki kerana orang ramai kagum dengan persembahan yang ditunjukkannya

Jadi, jika anda ingin mempelajari silap mata anda harus ingat, perkara yang paling penting adalah latihan dan fokus yang berterusan. Ini kerana permainan silap mata adalah pekerjaan yang di lakukan di depan khalayak ramai. Jika anda tersilap, pasti reputasi anda akan hancur!

Tonton VIDEO Penuh ahli silap Mata Yang Mengagumkan Di Bawah

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE untuk Cerita dan Berita Menarik!

Sumber Video : Facebook Beritaviral.com / Artikel disediakan Oleh Beritakopak.org