Lelaki Ini Kembung Perut Beberapa Lama, Rupa-Rupanya Tak Sangka dalam Perutnya Ada…

Lelaki Ini Kembung Perut Beberapa Lama, Rupa-Rupanya Tak Sangka dalam Perutnya Ada…

Di dunia kita selalunya akan menemui pelbagai kisah yang pelik dan aneh dan kadangkala tidak tercapai oleh akal fikiran kita. Terdapat kisah yang kadang-kadang melucukan dan kadang-kadang menyeramkan. Selalunya kisah-kisah tersebut akan menjadi tular ataupun istilah zaman sekarang viral kerana ramai yang berkongsi dan menontonnya.

Begitu juga dengan video yang satu ini. Di sebuah video yang beredar di media sosial, seorang lelaki yang mengalami perut kembung dan tidak selesa telah pergi ke sebuah pusat rawatan alternatif untuk memeriksanya.

Apa yang memeranjatkan ialah, setelah di bedah ternyata di dalam perut lelaki tersebut ada seekor tikus bersaiz sedang yang menjadi punca kepada lelaki itu mengalami kembung perut sejak beberapa lama.

Lelaki ini dipengsankan oleh perawat untuk di bedahkan perutnya

Apa yang mengejutkan, perawat yang membedah telah mengeluarkan seekor tikus dari perut lelaki tersebut

Tidak dapat di pastikan bagaimana seekor tikus dapat masuk ke dalam perut lelaki tersebut

Lihat perbandingan saiz tikus tersebut dengan perut lelaki tersebut

Berbagai komentar keluar dari netizen yang memberi reaksi dari video tersebut. Ada yang mengatakan yang kemungkinan tikus tersebut salah masuk kerana di situ banyak makanan yang di simpan dan ada juga mengatakan itu hanya gimik untuk menarik pelanggan yang di buat oleh pusat rawatan tersebut.

Tonton VIDEO Penuh Di Bawah

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Menarik!