Lihat Aksi Gadis Ini Bercakap Dengan meletakkan Cermin Di Tengah Muka, Buat Ramai Orang Terhibur Dengan Gelagatnya!

Lihat Aksi Gadis Ini Bercakap Dengan meletakkan Cermin Di Tengah Muka, Buat Ramai Orang Terhibur Dengan Gelagatnya!

Tonton VIDEO Di Bahagian Bawah

Di media sosial, kita selalu melihat pelbagai gelagat manusia dengan menggunakan solekan. Ada di antara mereka yang menjadi lelaki dan ada juga yang menjadi wanita. Ada yang emjadi separuh lelaki separuh perempuan.

Tetapi, baru-baru ini ada sebuah video yang menjadi viral di internet, di mana seorang wanita tidak menutup bahagian lain wajahnya dengan menggunakan tangan, melainkan menggunakan alat lain yang lebih menarik, iaitu dengan menggunakan cermin.

Di dalam video tersebut, wanita itu memainkan dua watak yang berbeza. Selain membuat perbezaan pada make-up wajah, rambut dan pakaian yang dia pakai juga dibuat berbeza. Setelah itu, dialog dari kedua-dua watak pun dimulakan.

Menariknya adalah, wanita ini meletakkan sebuah cermin kecil di tengah-tengah wajahnya, sehingga wajah dari kedua-dua watak kelihatan sangat hidup.

Dengan menggunakan dialog dan nada suara yang berbeza, kedua watak tersebut di lakukan dengan penuh perasaan dan begitu hidup.

Lebih-lebih lagi apabila dia menunjukkan memek muka mengikut dialog. Kadang nampak melucukan tetapi tetap menghiburkan!

Ideanya mendapat pujian ramai orang kerana dengan hanya menggunakan cermin, dia dapat membawa dua watak dengan pelbagai memek muka yang hidup dan menghiburkan!

Tonton VIDEO Penuh Wanita Tersebut Di Bawah

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Sumber : Facebook