” I nak anak ok, I nak buktikan kepada mereka semua I boleh mengandung 9 bulan.. ” – Nur Sajat

” I nak anak ok, I nak buktikan kepada mereka semua I boleh mengandung 9 bulan.. ” – Nur Sajat

Menerusi akaun instagram, usahawan kosmetik Nur Sajat ada berkongsi satu video terbarunya di dalam sebuah kereta. Dalam video berkenaan, Sajat meluahkan rasa ingin memilik anak sendiri.

Sajat juga mengatakan bahawa dia ingin membuktikan kepada semua yang dia boleh mengandung 9 bulan sama seperti wanita-wanita yang lain. Sajat turut mendedahkan dia pernah diajak kahwin oleh suami orang tetapi dia menegaskan dia seorang yang setia.

Sajat yang juga mempunyai 2 orang anak angkat ini mengatakan dirinya trauma kerana banyak kes kahwin yang berakhir dengan penceraian dan ingin mengambil masa sebelum mendirikan rumahtangga.

‘Statement’ Sajat ini mendapat kecaman hebat daripada netizen yang meragui jantinanya dan kebolehannya untuk hamil.

Jom tonton video penuh di bawah :

” Kalau ada rezeki why not kan…. in sha allah doa doakan baik baik yer… gitew !!.. “

” Jangan kecam atau muntah darah statment i tau.. “

Rata-rata netizen mengecam ‘stetement’ yang dikeluarkan oleh Nur Sajat itu. Antara komen-komen netizen :

abadikasihsuci : @cik.biey kesian kt mak ayah dia….hmmmmm….dpt ank lelaki nk jdi prmpuan…sajat oOoo sajat hmmmmm…insaf laaaa kesian kt org tua ko..kn mati nti seksa diorang kt sna…

nurul_batisya91 : Boleh lah sajat kau mgandungkan org mlainkan kau khwn sma prmpuan mgkin kau blh dpt anak.. Ahaha..

rohanizaismail : @mash_ierabeauty kalau nak mengandung perlukan rahim tuk baby tue membesar….benih pun bukan semata2 sperma..ovum kena ada…dh kalu sperma disuntik dengan sperma, xjadi apa…

chacha_ceng : ckp takguna mcm tu buat buktikan dkt org biar org tutup mulut

thereal_mieyraa : Xpelaa,aku ni keliru lah..sajat ni pompuan ke lelaki..tpi xpe,doakan yang baik ii ajerr..x giteww..

nur_ezzaty_ : nak ada anak,kena nikah dulu.kalau x nikah, mcmn nk buktikan boleh pregnant

theracrnaaaa : Kau nak mengandung anak kau nnti nak keluar tang mana

Apa-apa pun kita tunggu dan lihat bila Sajat kahwin nanti ok.

Apa pendapat anda ?

Sumber : IG Nur Sajat by Berita Kopak