” Orang lain pun ada laki, tak payah la cium2 kat public. Tak manis orang tengok. Kita kan orang muslim.. ” – Video Cium Suami Dikritik Netizen, TAK SANGKA Ini Respon Eina Azman

” Orang lain pun ada laki, tak payah la cium2 kat public. Tak manis orang tengok. Kita kan orang muslim.. ” – Video Cium Suami Dikritik Netizen, TAK SANGKA Ini Respon Eina Azman

Menerusi akaun instagram, Datin Paduka Eina Azman ada memuatnaik gambar-gambar dan video-video percutian dengan suaminya, Dato Paduka Kaiser di Santorini, Greece. Suami Eina Azman membawanya bercuti sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 4 pada 31 Ogos yang lalu.

Eina Azman juga telah memuatnaik satu video romantik bercium dengan suaminya. Video ini mendapat kritikan netizen yang mengatakan tidak sepatutnya menunjukkan kemesraan sebegitu secara ‘public’.

Jom tonton video penuh di bawah :

” Love of my life.. “

 

View this post on Instagram

 

Love of my life ๐Ÿ’• @datopadukakaiser #einaazman #datogmix #GESantorini #GEAnniversary

A post shared by Eina Azman (@eina_azman) on

Rata-rata ramai yang memuji pasangan ini yang dikatakan pasangan suami isteri yang ‘sweet’, tetapi tak kurang juga yang mengecam tindakan Eina memuatnaik video bercium dengan suaminya. Antara komen-komen netizen :

fariswazir : @faraanabil_ tak salah pon dia tegur, benda ni kalau nak buat pon buat la. tapi tak perlu public kan part kiss tu

dhuha_dahlia : x mau ckp lebih2.. sbb kat sini byk ustaz dn ustazah ig… tkut kena kecam… sikit pun x cemburu… mendoakn yg baik2 adalah… cuma nk ingatkan aje.. dgr pesanan ustaz dn ustazah yg bertauliah… itu aje…. sekian…. smga berkekaln hingga ke Jannah.. In shaa Allah.. Aamiin..

maisarah_05 : Mmng xpa klau husband ngan wife kiss… tpi yg guna ig bkn org tua2 dan semua sdh berkahwin… org muda skolah menengah pon guna…. satgi depa dok ikut xpasai2 dpt dosa free… lgipon x manis org tengok.. islam pon x bgi sebenaqnya

nuraiysahsaari : Orang lain pun ada laki, tak payah la cium2 kat public. Tak manis org tgk. Kita kan org muslim.

Namun begitu, komen salah seorang netizen mendapat respon daripada Eina Azman :

eina_azman : @nuraiysahsaari this is my ig. So itโ€™s up to me nak upload apa pun. Sila unfollow saya. Tq

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan untuk Eina dan suami. Semoga berbahagia sehingga ke Jannah.

Sumber : IG Eina Azman by Berita Kopak