Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Ditemui Tidur Atas Lantai Di Shopping Complex Buat Ramai Yang MENANGIS !!

Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Ditemui Tidur Atas Lantai Di Shopping Complex Buat Ramai Yang MENANGIS !!

Menerusi akaun instagram, Zarina Zainuddin ada memuatnaik satu video yang dirakam oleh pakciknya, Ridzo Kumura. Dalam video berkenaan, Ridzo Kumura telah terjumpa anak Zarina, Azal sedang tidur di lantai beralaskan karpet di sebuah shopping complex.

Video ini membuatkan netizen sebak menontonnya. Difahamkan Azal keluar membawa diri sebab jika berada di rumah dia akan bergaduh dengan kembarnya, Azil.

Jom baca posting Zarina dan tonton video penuh di bawah :

” Video ni di rakam oleh pakcik saya @ridzokumura pagi tadi. Azal selesai menyapu halaman rumah terus ke Empire pergi gym katanya.. saya pun lepaskannya.. “

” Tapi bila tengok video ni saya sedih keadaan anak saya bila saya takde aktiviti shooting dia akan bawak diri takut jika dirumah dia akan bergaduh dengan abang azil.. “

” Dia cakap dia stress dirumah tanya ibu bila shooting.. saya cakap takde lagi.. dia macam frust, dia memang taknak duduk dirumah.. kalau dia baring aras kerusi takpe ni baring atas karpet di shooping complex tentu orang cakap saya tak tahu jaga anak.. “

” Orang nak cakap apa cakaplah apa yang saya lalui dan apa yang orang lain lalui tak sama.. lepas ni saya akan cuba cari jalan lain.. “

” Doakan yang baik2 InsyaAllah, azal anak yang baik stress dalam hidup kami yang tiada kesudahan ini mencabar jiwa saya.. Kalau sorang saya boleh ikut sentiasa bila dua orang stress begini ssya terpaksa redha .. Allahuakhbar !!! “

Video ni di rakam oleh pakcik saya @ridzokumura pagi tadi Azal aelesai menyapu halaman rumah terus ke Empire pergi gym katanya ..saya pun lepaskannya.. Tapi bila tengok video ni saya sedih keadaan anak saya bila saya takde aktiviti shooting dia akan bawak diri takut jika dirumah dia akan bergaduh dengan abang azil ..dia cakap dia stress dirumah tanya ibu bila shooting ..saya cakap takde lagi ..dia macam frust ,dia memang taknak duduk dirumah..kalau dia baring aras kerusi takpe ni baring atas karpet di shooping complex tentu orang cakap saya tak tahu jaga anak..orang nak cakap apa cakaplah apa yang saya lalui dan apa yang orang lain lalui tak sama..lepas ni saya akan cuba cari jalan lain. Doakan yang baik2 InsyaAllah ,azal anak yang baik stress dalam hidup kami yang tiada kesudahan ini mencabar jiwa saya.. Kalau sorang saya boleh ikut sentiasa bila dua orang stress begini ssya terpaksa redha ..Allahuakhbar !!!

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Zarini juga berkongsi perbualannya di Whatsapp dengan Azal. Zarina meluahkan rasa sedih atas apa yang berlaku.

” Azal ibu sayang azal ibu sentiasa doakan azal.. semuga kau selamat nak @azal_azrai.. “

” Dia bukan kecik lagi saya nak kurung dia.. “

” Semalam saya tanya siapa kawan azal dia tunjuk semua yang dalam instagram.. kawan betul2 saya takde ibu.. “

Rata-rata netizen sebak menonton video ini. Antara komen-komen netizen :

lindahelmy : sabar ye kak org yg ad ank mcmni yg tahu ap yg sebenarnye yg die tanggung org hanya bole brkata hakikatnye org tak tahu yg kita tanggung..anywy sya ad ank mcm akak…ap2 pun yg brlaku kita kena kuat demi ank2

nikrozani : Semoga akak tabah….biar la apa org nak ckp ..kita yg th mcmana ank kita..saya tgk akak dah buat yg terbaik utk azal dan azil…selainnya..kita serahkan kpd Allah…mrk ank2 syurga.

newnpreloved04 : Allah..kesiannya. nasib baik hp x kena curi..letak mcm tu

nsuzliana : Allahuakbar .. Tak perlu hiraukan kata org kak. Insya Allah, hanya yang terbaik kita doakan untuk Azal. Moga Allah sentiasa melindungi akk sekeluarga

peter_ver : Tersentuh hati tengok azal baring kat situ. Allah maha mengetahui perasaan Sis @zarinazainuddin_ .. By the way kak,klau azal dok rumah memang akan gaduh dgn abg dia ke? Mereka berdua x ngam ke kak kalau berdua kat umah? Be strong sis

sofea_shaheera : Alhamdulillah..Sis @zarinazainuddin_ seorg yg sgt tabah, lembut & baik budi pekerti. Allah menguji ketabahan Sis melalui anak2 yg handsome & istimewa ni. InsyaAllah besar ganjarannya..sabar la ya…

shazzashahri : Saya doakn yg terbaik utk Kak @zarinazainuddin_ serta anak2 akk.. Saya kagum akk kuat orgnya dpt hdpi setiap situasi. Semoga Allah swt sentiasa lindungi anak2 akk…serta berikan akk kesihatan yg baik. InsyaAllah..anak2 akk sentiasa dlm lindungan Allah swt…Kita doa yg baik2 utk mereka yg istimewa ni…

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Semoga Zarina terus tabah dalam menjaga dan membesarkan anak syurga ini.

Sumber : IG Zarina Zainuddin by Berita Kopak