Norman Hakim Curi-Curi Rekod Memey Suhaiza Menari Hindustan. Serius Comel !!

Norman Hakim Curi-Curi Rekod Memey Suhaiza Menari Hindustan. Serius Comel !!

Menerusi akaun instagram, pelakon Norman Hakim berkongsi satu video terbaru bersama isterinya, Memey Suhaiza.

Dalam video berkenaan, mereka berada dalam sebuah kereta dan Norman sedang memandu. Kedengaran berkumandang lagu hindustan yang bertajuk Aankhein Khuli dari filem ‘Mohabbatein yang dibintangi oleh Shah Rukh Khan dan Aishwarya Rai.

Norman Hakim sempat mencuri rekod isterinya Memey tengah menari dan menggoyangkan badan melayan lagu hindustan itu. Kemudian Memey menyedarinya dan terus merampas telefon bimbit Norman.

Aksi Memey menari comel itu membuatkan netizen terhibur dan tak jemu menonton video ini. Apa-apa pun harus berwaspada menggunakan telefon bimbit semasa memandu sangatlah merbahaya kerana malang tidak berbau. Minta dijauhkan daripada semua musibah yang tidak diduga.

Jom tonton video penuh di bawah :

” Ingat nak record video nak bgtau yang kitaorang nak LIVE kejap je lagi pkl 10.30am kat ig saya, ig @ephyra2u ,ig wifey @memeysuhaiza & fb Ephyra Oceanlife2u,tetiber terrecord ni pulak. So, kita tau la Kikim ikut perangai siapakan.. kan.. kan..? “

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat sepasang suami isteri ini. Antara komen-komen peminat :

baby_mmedina : Hahahaha duk ulang tgk hahahaha lawak je comeyyy

zarina.rahim.900 : Comeyy sangat @memeysuhaiza menari tak puas tgok..happy family

_sasa62 : Comel lag memey ni. Suka tgk norman record video memey curi2 sweet lah korang hehehehe

einasaad_86 : Hahaha comelnyaa @memeysuhaiza …. hishh tp bahaya tau @normanhakim_786 tgh drive rebut fon camtu..semoga sentiasa dilindungi Allah selalu….swee

jue.lie_ : Norman suka myakat memey… Suka tgok. Semoga kekal bahagia ke Jannah. Aamiin

serenebridal.kl : Hahhahahha.. kenapa lah mcm tu skali.. comel gila.. suami pulak x kasi chance langsung.. memang betul2 upload kt ig.

floles.mieracle : Hahahaha….bahagia pasangan ni… sweet sangat. Semoga kekal hingga ke jannah… aamiin.

nfaz_mras : so cuteeee…. “abg jahatttlaaa abg” , @memeysuhaiza i pun xfaham kenapa suami suka record time isteri silly kan. agaknye tu yg buat mereka bahagia… i teringat my hubby record me time i kilatkan kasut keje i& menyanyi.. biarla nak buat ape pun asalkan mereka bahagia.. kalau post kt insta yg silly pun, bini sape .. bini die juga

Sweet sangat kan ? Kami di Berita Kopak mendoakan Norman dan Memey berbahagia bersama keluarga tercinta sehingga ke Jannah.

Pasangan korang ada tak jenis suka buat perangai macam ini ? Kalau ada, cer citer skit..

Sumber : IG Norman Hakim by Berita Kopak