Lelaki Meng@muk Di Hospital, Di Katakan Tidak Di Benarkan Masuk Selepas Waktu Melawat Puncanya

Lelaki Meng@muk Di Hospital, Di Katakan Tidak Di Benarkan Masuk Selepas Waktu Melawat Puncanya

Di laman sosial Facebook, seorang lelaki bernama KamalAzmyMokhtar memuat naik status bersama video dan gambar yang menjadi viral di media sosial. Di dalam video tersebut menunjukkan seseorang yang pada mulanya memarahi seorang lelaki (dipercayai anggota kepada pemuatnaik status facebook) dan kemudian terlihat mengambil kerusi memukul orang yang di marahinya.

Sila Like Facebook Berita kopak untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Menurut keterangan status facebook tersebut, lelaki berkenaan tidak dibenarkan masuk oleh anggotanya disebabkan bukan waktu melawat tetapi lelaki itu tidak berpuashati dan memulakan provokasi. Kemudian terjadilah pergaduhan seperti di dalam video yang ditunjukkan.

Kejadian tersebut dikatakan berlaku di Pantai Medical Centre, Ayer Keroh, Melaka.

Dia juga melahirkan kekesalan kerana anggota tersebut hanya mengikut arahan tetapi menjadi mangsa amarah lelaki terbabit. Beliau bertanyakan adakah pengguna semuanya benar dan menyuruh menilaikan kejadian yang berlaku itu.

Status Facebook yang dimuatnaik oleh Kamal Azmy Mokhtar

Pada mulanya dilihat seperti beliau memarahi pengawal tersebuit sambil mengeluarkan kata-kata

Lelaki berbaju merah marah dan mengambil kerusi untuk memukul pengawal, dikatakan beliau tidak dibenarkan masuk selepas waktu melawat

Orang awam dan staff hospital mengawal keadaan dengan menenangkan keduanya

Anggota pengawal yang mengalami kecederaan akibat kejadian itu

Bagaimanappun maklumat seterusnya tentang kejadian tersebut belum dapat diketahui lagi. Semoga sesiapa yang bersalah dalam kejadian itu tidak kira sebelah mana dapat di bawa kemuka pengadilan ketrana hospital bukanlah tempat yang sepatutnya menjadi tempat pergaduhan atau perkelahian kerana ramai orang yang memerlukan perhatian khusus di sana.

Tonton VIDEO Penuh Di Bawah

apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Terkini Dan Terbaik!

Sumber : Facebook Kamal Azmy Mokhtar