“Pagi Ni Ngantuk, Kita Jarang Bangun Pagi tetapi ada BIG MISSION For Today, U Want To Know What? Are U?…”

“Pagi Ni Ngantuk, Kita Jarang Bangun Pagi tetapi ada BIG MISSION For Today, U Want To Know What? Are U?…”

Dalam instagram terbaru Datuk Vida, beliau memuatnaik rakaman video beliau yang dalam perjalanan ke suatu desinasi. Sambil mengucapkan syukur Alhamdullilah, beliau menjelaskan yang walaupun belioau mengantuk pagi ini kerana jarang bangun pagi tetapi hari ini beliau mempunyai misi besar yang tidak di pastikan apa misinya tersebut.

Sila LIKE Facebook Berita Kopak Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Tetapi sudah pasti ianya penting untuk beliau yang hanya diketahui oleh beliau sendiri.

Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd itu tidak pernah kering idea mencipta identiti dan imej tersendiri untuk memacu dirinya sebagai ahli perniagaan berjaya dalam bidang kecantikan selepas merentasi pelbagai cabaran serta kepahitan.

Bagaimanapun beberapa isu yang melibatkan diri beliau sedikit sebanyak menjejaskan kredibiliti beliau. Terbaru kontroversi beliau dengan penyanyi veteran tanahair, Aisyah yang kebelakangan ini mewarnai asam garam dunia hiburan.

Di Instagram beliau juga, terbaru beliau memuatnaik Kenyataan Media mengenai program Lavida Coin yang juga hangat diperkatakan ketika ini di media massa dan media sosial.

Begitulah kehidupan Daruk Vida, personaliti yang selalu mewarnai media sosial dengan berbagai perkara yang adakalanya menghiburkan, adakalanya mencetuskan kontroversi. tetapi semangat beliau dalam menjadi usahawan berjayaadalah sesuatu perkara yang patut di beri pujian.

Always Sukses Datuk!

Tonton VIDEO Datuk Vida Di Bawah

Big Missions.. Doakan saya.. Lama tak chat chat.. Winduuu.. Muaahh

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Dan Semoga Bermanfaat

Sumber : Instagram@datoserivida