“Orang kampung je pakai Tudung mcm ni.. Aku sorang je ke rasa tudung bini aku ni buruk??…”

“Orang kampung je pakai Tudung mcm ni.. Aku sorang je ke rasa tudung bini aku ni buruk??…”

Jutawan kosmetik yang juga Instafamous terkenal sememangnya seorang usahawan yang berjaya dan boleh dikatakan seorang selebriti. Cara dia adalah akan merakamkan hampir setiap detik istimewa yang berlaku dalam kehidupan dia seharian dan muat naik ke laman sosial Facebook, Instagram dan Youtube.

Biasanya setiap kali dia memuatnaik videonya kemedia sosial pasti akan mendapat sekurang-kurangnya ratusan komentar dari para pengikutnya.

Sila LIKE Facebook Berita Kopak untuk Cerita dan Berita Menarik!

Dengan pengikut instagram melebihi 2.8 juta orang dan pengikut di laman Youtube rasmi beliau TV Terlajak Laris mencecah 130 ribu sememangnya apa sahaja yang Datuk Seri Aliff Syukri muat naik sudah pasti akan jadi tontonan ramai.

Yang terbaru di Instagramnya, Datuk seri Aliff Syukri memuatnaik video di Instagramnya dan ‘merungut’ mengenai gaya orang rumahnya bertudung yang dikatakan tidak glamour.

Tetapi, menurut isterinya Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid, apa yang dipakainya adalah trend terbaru. Datuk Aliff Syukri tetap merungut dan tetap menyuruh isterinya tersebut menukar tudung.

Akhirnya, oleh kerana ‘merajuk’ Datin seri Shahida menarik diri dari sessi selfie tersebut. Datuk Seri aliff Syukri terus merungut dengan mengatakan tidak faham kenapa tidak mahu pakai tudung lain yang di beli mahal-mahal. Beliau merasa pelik dengan sikap orang perempuan bila di kaitkan dengan tudung.

Beliau merasa pelik dengan sikap orang perempuan bila di kaitkan dengan tudung.

Begitulah telatah Datuk Aliff Syukri Dan Isterinya yang selalu menjadi perhatian netizen di media sosial. Kadang-kadang telatah mereka menghiburkan ramai orang tetapi kejayaan mereka menjadi inspirasi kepada ramai orang.

Always Sukses Datuk!

Tonton VIDEO Datuk Seri Aliff Syukri Merungut Mengenai tudung di bawah

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Terbaik!

Sumber : Instagram@aliffsyukriterlajaklaris