” My guests for dinner belum mai lagi Cik Ani pula ajak Twist dah… ” – Netizen terhibur dengan gelagat Chef Wan menari twist dengan ibunya. Sweet sangat !!

” My guests for dinner belum mai lagi Cik Ani pula ajak Twist dah… ” – Netizen terhibur dengan gelagat Chef Wan menari twist dengan ibunya. Sweet sangat !!

Menerusi akaun instagram, Datuk Chef Wan ada berkongsi 2 video sedang menari bersama dengan ibunya yang tersayang yang lebih mesra dengan panggilan Cik Ani. Chef Wan memaklumkan ianya merupakan satu exercise untuk ibunya.

Sebelum ini kecoh, Chef Wan memaklumkan telah difitnah oleh IG Makcik Puaka. Disebalik video sedang menari dengan ibunya itu, Chef Wan ada meluahkan mengenai kisahnya yang viral sebelum ini.

” Belum masuk Magrib dah exercise kan Cik Ani belajar Belly Dance. Esok dah pandai bila Dee ada event jangan lupa nak jemput kami anak beranak nak buat Tarian anak dan Nenek tergelek laris pulak.. “

” Mana nak tahu boleh laku show2 mcm ni kan. Zaman ini kan Zaman gila publicity, glamour dan cepat kaya. Apa saja hal org jadi di burukan.. “

Ramai yg sent me a report that Makcik Puaka itu dah buka balik IG dia yg baru. Dia tak tahu sekarang ini yg dia didalam perhatian polis kita sama2 tengok cerdik mana Tupai ini melompat!.. “

Dia ingat dia tutup dan buang kan apa yg di tulis itu semua boleh pandam kan segalanya.
What a stubborn fool.. “

I had a very prominent lawyer semlm over dinner at my home and we talked in detail about how this case should be handle to teach this bastard a lesson.. “

He even told me masa case D.S Annuar di keluar kan video of someone that rupanya mcm dia dhg pelacur didalam bilik di sebar kan. He sued him and dia kalah.. “

He had to pay him rm1.0M in damage and sampai sekarang dia jatuh bangkrap!. “

That would teach those people not to simply nak malu kan org jika perkara itu tak betul.
Kita tengok la tinggi mana Cik Puaka kita ni nak melompat?.. ”

Jom tonton video penuh di bawah :

Video 1 :

Video 2 :

” My guests for dinner belum mai lagi Cik Ani pula ajak Twist dah… “

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Chef Wan dan Cik Ani menari. So sweet. Aksi menari Cik Ani yang comel itu membuatkan ramai tertarik dengan gelagatnya.

Antara komen-komen netizen :

liza_sam93 : Bertuah yr mom dpt anak mcm @_chefwan58 .. rajin melayan yr mom.. u make yr mom happy.. i hope my sons will take care & treat me the same.. in syaa allah, Aamiinn..

azma_92 : Saat bersama ibu adalah paling indah…lalui setiap detik bersamanya sementara ibu masih ada..krn kasihsayang ibu tiada gantinya…seronok melihat chef Wan melayan karenah ibu…suatu hari nanti pasti akan merindui detik2 ini…

itzleehanna : Alahai.. Cumelnya your mother menari datok… Seriously i suke sgt tengok u layan gelagat cik ani… So sweet… I wish nnt klu my mom dah tua.. I can be like both of u..

layla_jeman : So sweet Dato @_chefwan58 tgk u n ur mum.Moga Allah sentiasa berikan kesihatan yg baik buat chef wan n ibu chef wan.Sentiasa rasa terhibur n terharu melihat kemesraan ibu n anak.Ya Allah permudahkanlah segalanya bg mereka n berikanlah kebahagiaan ini hingga akhir hayat aamiin

jainabsaid : Love u Cik Ani. Semoga sentiasa Sihat Walafiat. Aamiin… Alhamdulillah punya anak yg sentiasa berbakti pd ibu. Semoga sentiasa dlm Rahmat dan Redha Allah dunia dan akhirat kepada Cik Ani dan DSCW. Aamiin…

Sumber : IG Datuk Chef Wan by Berita Kopak