Nad Zainal Sampai Nak Kena Sep@k Dengan Penamp@r Dengan Netizen Sebab Terlalu Geram Dengan Lakonannya…

Nad Zainal Sampai Nak Kena Sepak Dengan Penampar Dengan Netizen Sebab Terlalu Geram Dengan Lakonannya…

Siapa yang tengok Telemovie lakonan Nad Zainal Berjudul Diariabah? Rata-rata penonton yang menonton telemovie tersebut begitu terkesan dengan watak yang di lakonkan oleh pelakon berbakat Nad Zainal. Telefilem istimewa sempena Hari Kebangsaan tersebut turut dibintangi oleh Syazuwan Hassan, Arash Mohd dan Amyza Aznan.

Nad Zainal yang membuat penampilan sulungnya semasa umur 18 tahun di televisyen pada tahun 2008 menerusi drama komedi Sunsilk Impian lakonan Diana Amir; beliau menjayakan watak sebagai Laila. Selepas itu kerjayanya terus berjalan lancar.

Telemovie Diari Abah mengisahkan tentang Rahmat, dipulaukan oleh tiga anaknya setelah dia bernikah lagi dengan Ashikin, janda anak satu. Khalijah redha kerana dia juga sakit dan mahu anak-anaknya juga redha. Anak-anak Khalijah tidak mampu redha dan sentiasa marahkan ayahnya. Kehidupan mereka yang terdahulunya bahagia. Namun akhirnya berantakan. Berlain pula kisah Rahmat, walaupun berkahwin dengan Ashikin, Rahmat tak pernah mengabaikan Khalijah. Malahan sayangnya pada anak-anaknya masih macam dahulu. Sedetik pun tidak berubah.

Ramai netizen yang ‘geram’ dengan watak Nad Zainal dalam telemovie tersebut

Kredit : Instagram Nad Zainal

Lihat antara babak dalam telemovie Diariabah yang meninggalkan kesan kepada penonton

Ok kejap lagi 10 pm @tv3malaysia #diariabah Arahan @badehjazmi

A post shared by Yem’s mom . Art Lover (@nad.zainal) on

Kredit : Instagram Nad Zainal

Apa-apapun diharapkan agar kerjaya Nad Zainal akan terus sukses. Kalau bawa watak jahat orang benci maknanya lakonan tu berjaya dan memberi kesan kepada penonton. Netizen jangan ambil hati sangat yer… berlakon je pun. Kasihan Nad zainal sampai terbawa-bawa macam tu..

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Sumber : Instagram Nad Zainal