Ummi Nazeera Selamat Bersalin, Kongsi Gambar Anak Di Instagram. Alahai Comel Sangat. Tahniah !!

Ummi Nazeera Selamat Bersalin, Kongsi Gambar Anak Di Instagram. Alahai Comel Sangat. Tahniah !!

Ummi Nazeera telah bernikah dengan Dr. Mohd. Izzar Anwari Dato’ Sri Abdul Khani atau lebih dikenali sebagai Dr Izzar pada 23 Julai 2017. Alhamdulillah setelah lebih setahun berkahwin, mereka dikurniakan seorang cahaya mata, pengikat cinta antara pasangan ini.

Menerusi akaun instagram, pelakon Ummi Nazeera Nur Hidayah Dato’ Zainulabadin atau lebih dikenali sebagai Ummi Nazeera berkongsi gambar anak yang baru dilahirkannya.

Namun begitu, jantina dan bila anak ini dilahirkan masih belum diketahui kerana tiada pengumuman daripada Ummi dan suami lagi buat setakat ini. Gambar comel anak yang digelar Baby AA ini membuatkan netizen tidak jemu menatap wajahnya yang mulus itu.

” Anak siapaaaaa la ni … hehhehe . may Allah protect you sayang.. Ameen #BabyAA.. “

Suaminya juga, Dr Izzar Anwari turut sama berkongsi berita gembira ini di instagramnya :

” Alhamdulillah. Assalamualaikum ya ahli dunia.#babyAA “

Alhamdulillah.Assalamualaikum ya ahli dunia. ❤ #babyAA

A post shared by Izzar Anwari (@izzar) on

Rata-rata peminat mengucapkan tahniah kepada pasangan suami isteri ini atas kehadiran cahaya mata yang comel. Antara komen-komen peminat :

umminadiatusyafiqahmad : Ai is jealous with the dagu.. The rambut.. The mata… Ya robbbbiii semua laaaa… Pndi ekk keluar time public holiday hahahaha. Selamat berpantang!!!

acujaza1 : Alhamdulillah. Tahniah @umminazeera Comel baby mcm mommy..

arejuerahman : Alhamdulillah Allahuakbar Tahniah Ummi dan seluruh famili…

sitiazmahs : Tahniah Ummi dan Izzar serta datin Nurah sekeluarga

glowing_diivaa : Alhamdulillah.. Congrats @umminazeera!! Rest well & speedy recovery. Baby’s so cute.. MashaAllah!!

hazimi_zailani : Alhamdulillah. Tahniah doct @izzar & @umminazeera Semoga kehadiran baby AA akan mengeratkan lagi ikatan cinta kalian n baby AA membesar dengan sihat

ieyza82 : Alhamdulillah. Tahniah Dr. @izzar & @umminazeera semoga dengan kehadiran khalifa ini. Akan menambahkan lagi rezeki & kebahagiaan buat Dr. sekeluarga.. Aamiin.

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah buat Ummi Nazeera dan suami. Semoga Baby AA membesar dengan sihat dan menjadi insan yang berjaya di dunia dan akhirat.

Sumber : IG Ummi Nazeera / Izzar Anwari by Berita Kopak