Siapa Yang Tidak Kenal Pelakon Komedi Ini.. Lihat Wajah Terbarunya Yang Membuatkan Ramai Peminat Terkejut!

Siapa Yang Tidak Kenal Pelakon Komedi Ini.. Lihat Wajah Terbarunya Yang Membuatkan Ramai Peminat Terkejut!

Stephen Chow adalah pelakon yang senantiasa dirindukan kehadirannya oleh para peminatnya. Tetapi, sejak membuat keputusan tidak berlakon dan menjadi watak belakang tabir, Stephen sudah jarang muncul di hadapan khalayak ramai.

Sila LIKE Facebook Beritakopak Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Beberapa masa yang lalu, peminat dikejutkan dengan kehadirannya dalam beberapa keping gambar yang tersebar. Kejutan itu bertambah apabila mereka melihat perubahan fizik Stephen yang dirasa sangat berbeza.

Dipetik dari Jaynestar, beberapa hari yang lalu, Stephen menghadiri sebuah acara persendirian untuk sebuah syarikat telepon selular China. Bintang berusia 55 tahun itu dikatakan berkerjasama dengan syarikat tersebut untuk sebuah projek baru.

Peminat pun begitu teruja kerana dapat melihat susuk penerbit Journey to the West itu. Tetapi, mereka tidak dapat menahan diri untuk tidak bercerita tentang penampilan terbaru beliau.

Walaupun baru berusia 55 tahun, di beberapa gambar dari acara tertutup itu, Stephen dilihat seperti sudah berusia 70 tahun. Beberapa netizen membandingkannya dengan Tony Leung yang dilihat lebih muda walaupun sama-sama berusia 55 tahun.

Stephen terakhir kali muncul sebagai pelakon di film CJ7 pada 2008, di mana dia juga bertindak sebagai produser. Sejak saat itu, dia tidak beraksi di depan layar dan memilih berada di belakang tabir sebagai produser dan pengarah.

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Sumber : Jaynestar