Sayunya Hati Dengar Adik Aliff Danial Nyanyi Lagu ‘Yang Terindah’ Bersama Achey…

Sayunya Hati Dengar Adik Aliff Danial Nyanyi Lagu ‘Yang Terindah’ Bersama Achey…

Akhirnya Achey dapat menunaikan hasrat seorang pesakit kanser, adik Aliff Danial yang sebelum ini menyatakan hasratnya ingin bertemu dengan penyanyi dan pelawak itu.

Sila LIKE Facebook Berita kopak Untuk cerita dan Berita Menarik!

Bagi Achey, adik aliff danial seorang yang sangat bijak dan peramah, mempunyai daya ingatan yang sangat tinggi. Dia juga kagum dengan kecekalan yang ditunjukkan oleh Aliff dan berharap keluarganya tabah dan redha menghadapi dugaan ini.

Baca tulisan beliau seperti di bawah

Assalamualaikum… alhamdulillah permintaan ini di lunaskan demi menyuntik sedikit semangat seorang pejuang kanser kanak kanak @aliffdanialcancerfighter … dia sgt2 bijak dan peramah… daya ingatan yang sangat tinggi… sayu hati yang harus di pendam bila bersemuka dengannya kerana dia mahukan tawa dan senyuman… tahniah kepada keluargamu nak kerana ujian ini mereka lalui dengan penuh redha… kena dgn nama ig @aliffdanialcancerfighter @aliffdanialcancerfighter … tq juga kepada warga HKL , @neelofa , @17elevenmusic dan warga malaysia… #yangterindah

Sementara itu di Instagram rasmi adik Aliif Danial iaitu juga dimuatnaik video dan gambar adik Aliff danial Dan Achey bersama caption ‘Yang Terindah’ iaitu tajuk lagu yang dinyanyikannya di dalam video tersebut..

Rata-rata netizen begitu terharu dan ada yang menitiskan airmata bila melihat keadaan adik Aliff Danial

Netizen juga mendoakan agar adik Aliff sentiasa kuat dan tabah menghadapi ujian ini

Diharapkan agar adik Aliff Danial kuat menghadapi dugaan ini dan marilah kita bersama doakan agar Adik Aliff kembali sihat.

Tonton VIDEO Pertemuan Achey Dan Adik Aliff Di Bawah :

Yang terindah

A post shared by Aliff Danial (@aliffdanialcancerfighter) on

Anda boleh mengikuti dan melihat perkembangan adik Aliff Danial menerusi Instagramnya Aliff Danial@aliffdanialcancerfighter

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Dan Semoga Bermanfaat

Sumber : ig @aliffdanialcancerfighter