Hadiah Hari Lahir Yang Paling Bermakna Buat Sharnaaz Ahmad, Berkongsi Tarikh Lahir Yang Sama Dengan Anak Yang Baru Dilahirkan. Tahniah !!

Hadiah Hari Lahir Yang Paling Bermakna Buat Sharnaaz Ahmad, Berkongsi Tarikh Lahir Yang Sama Dengan Anak Yang Baru Dilahirkan. Tahniah !!

Selamat hari lahir buat pelakon Sharnaaz Ahmad pada hari ini. Menerusi akaun instagram, Sharnaaz ada berkongsi gambar hadiah bunga daripada isterinya yang tersayang, Noor Nabila.

Yang paling menarik sekali, Noor Nabila telah selamat melahirkan seorang cahaya mata lelaki berkongsi tarikh lahir yang sama dengan Sharnaaz Ahmad. Ini hadiah hari lahir yang paling bermakna buat Sharnaaz.

” Thank you to my wife my everyting .. and today thank you for ur special gift for me as baba.. i love u always and forever.. ”

Thank you to my wife my everyting .. and today thank you for ur special gift for me as baba.. i love u always and forever..

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Menerusi akaun instagramnya juga, Sharnaaz ada berkongsi gambar sedang memegang anaknya yang baru lahir yang dipanggilnya ‘Baby J’. Sharnaaz meluarkan rasa sangat bersyukur dikurniakan cahaya pertamanya itu dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan mereka.

” Alhamdulillah syukur pada Allah yg maha kuasa.. Hari ini pada jam 9.01 pagi, 30/08/2018 lahirlah anak pertama kami @noornabila .. “

” Terima kasih kepada rakan rakan dan sahabat semua atas doa dan ingatan.. maaf sy tak mampu balas semua msg msg semua.. Alhamdulillah baby sihat dan mommy pon sihat.. #BabyJ.. “

Rata-rata peminat mengucapkan tahniah kepada Sharnaaz dan Nabila. Antara komen-komen peminat :

mrcf1881 : Assalammualaikum.. Alhamdulilah tahniah @sharnaazahmad.. dah jadi geng baba2 dh ni..

salimah5642 : Tahniah..semga baby membesar dgn sihat n mommy pun semoga cept siht. sharnazz kn jadi jaga shift mlm lah ni…he3

latestdesign2k18 : Alhamdullilah tahniah …moga menjadi yg soleh dunia akhirat..aminn

vnyss_hnnny : Sweet nya baby sama birthday dgn papanya..Klu lewat sikit blh sama birthday dgn mummy nya

azwanhashim2 : Syukur Alhamdulillah… Congratulations bro dan isteri

breadandbutter_byerin :Congratulation!!!tak saba nak tgk muka baby mesti cute!!!

suhana_sabudin : Alhamdulillah… congratulations @sharnaazahmad & nabila for your beautiful new born baby. I know that you guys are going to be a great parents

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah untuk Sharnaaz dan Nabila atas kelahiran cahaya mata sulung. Semoga Baby J membesar dengan sihat dan menjadi insan yang berguna kepada kedua ibu bapa, keluarga, agama, bangsa dan negara.

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad by Berita Kopak