Saya Dapat Spesies SUAMI Dari Ner@ka. Macam mana Saya Nak Buat Yer?…

Saya Dapat Spesies SUAMI Dari Ner@ka. Macam mana Saya Nak Buat Yer?…

Salam admin dan semua

Dah lama sy pendam…sy nk tanye sikit spesis suami dari neraka ni sengaje xnak ceraikan isteri utk ape ye? Anak2 xnak peduli, nak isteri uruskan urusan anak2 checkup dan urusan rumhtgga sendiri. Suruh isteri bdikari. Suruh isteri cari duit isteri. Xsuke sentuh isteri, nafkah batin xnak bagi. So ape function jadi suami ek? Nak isteri layan tiptop kena siapkan bekal g kerja, potg kuku kaki suami. Sakit kne hulur ubat. Nak kena jaga mcm budak kecik.


Gambar sekadar Ilustrasi

Bila isteri marah2 sakit hati, buat2 tidur pekakkan telinga..isteri cuit2 terus bangun terajang bini, sepak tendang sekuat hati hentak kepale tolak bini sane sini buat mcm sampah. Bila bini minta cerai, xnak ceraikan..suruh bini berubah..die ckp xnak ceraikan sebab percaya bini akn berubah juga satu hari nnti…. Ok….bini rase nak gila, nak bunuh diri, nak bunuh suami, panggil polis pun dh, g balai buat report pn dah. Nak lari ic kne ambil, ic anak pn kne ambil, kunci rumah sorok, kunci kreta sorok, duit dlm dompet pn die ambil, hp pn pernah die ambil bwa g kerja….hp kne hempas pecah, hp masuk dlm baldi air.

Bini kat rumah mcm org gila sambil masak nangis, lipat baju nangis, mandikan anak nangis….

Esoknya suami balik kerja tanya masak ape harini, jom mkn luar, jom beli hp baru, dll…mcm xde pape jadi….mcm xpernah jadi apa2 sebelum ni…


Gambar sekadar Ilustrasi

Untuk apa ye jadi suami? Nak tuntut cerai ade je yg mghalang….family suruh bbaik, polis suruh berbaik, nk g pej agama je belum lgi… Kalau pergi pej agama boleh ke selesai kes ni….suami suka pusing cerita, buat cerita konon die yg baik…isteri yg meroyan..suami pandai ckp lembut2 dgn polis dgn jiran dgn family…berlakon die seorg yg berpewatakan lembut dan baik…. Org pndang isteri dgn pandangan serong, konon mengada2 manje nak queen control nak suami mlutut dkt kaki, nak suami cebokkan berakkan anak, ckp dgn polis pun…polis xpercaya…polis lgi percaya suami.. suami ckp isteri saje buat cerita….suami ckp dkt family dkt semua org isteri yg salah isteri yg berbohong…..

Semoga org2 yg bersubahat dgn suami, yg terlibat myokong suami dari neraka ni rase ape yg si isteri rase selama ni….Allah makbulkn doa org teraniaya kan..aminnn

apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita menarik!

Sumber : KRT