Dato Aliffsyukri Upload Video Perkahwinannya Dan Menulis Sesuatu Tentang Isterinya Yang Buat Ramai Orang Terharu…

Dato Aliffsyukri Upload Video Perkahwinannya Dan Menulis Sesuatu Tentang Isterinya Yang Buat Ramai Orang Terharu…

Baru-baru ini Dato Aliffsyukri telah memuatnaik video perkahwinannya di Instagramnya iaitu Aliffsyukri terlajak laris. Video tersebut di uploadnya sempena ulangtahun perkahwinan beliau dan isterinya Datin Shahida.

Beliau menerangkan itulah kehidupan yang beliau cari selama ini. Menurut beliau benda yang paling mahal adalah benda yang tidak boleh dibeli dengan wang ringgit iaitu mencintai seseorang bukan disebabkan wang ringgit semata-mata.

Beliau juga sangat berbesar hati mempunyai isteri seperti Datin Shahida yang menerima beliau seadaanya, sanggup susah senang bersama, sentiasa memberikan sokongan untuk dirinya dan anak-anak.

Baca serba sedikit ucapan anyversarry beliau seperti di bawah

bobo malu lah tngok vedio lama..thanks sangat pada yg wish kat komen dan pm happy anyversery 10 ogos tarikh azimat kami.. waktu ni sy umur 20tahun dan wife sy 22tahun lain tak masa ni sy??

ini lah kehidupan yg sy cari selama ini… benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit iaitu mencintai seseorg bkn sbb wang ringgit semata2 ..dan menerima kelemahan kita… Alhamdulilah bukan mudah untuk temui seorang wanita yg bole menerima kekurangan dan sifat kita yg tidak sempurna, susah dan senang bersama, sentiasa memberikan sokongan emosi untuk diri dan anak-anak.

Takdir Allah itu indah hidup saya kini lebih lengkap dgn kehadiran seorang wanita bernama @shahidadherbs .. i love u syg smpai ke syurga… kalau korang nak tngok full vedio perkahwinan saya.. siapa nak sambungan vedio ni??
oh abg kosmetik 3 dah bermula hny di youtube…

Ramai netizen yang merasa terharu dan mendoakan beliau dan Datin Shahida terus tabah dan terus sukses.

Kami Ucapkan Semoga Dato terus berbahagia dan terus sukses di samping keluarga tersayang.

Tonton VIDEO Penuh Di Bawah

bobo malu lah tngok vedio lama..thanks sangat pada yg wish kat komen dan pm happy anyversery🙈🙈 10 ogos tarikh azimat kami.. waktu ni sy umur 20tahun dan wife sy 22tahun lain tak masa ni sy?? . ini lah kehidupan yg sy cari selama ini… benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit iaitu mencintai seseorg bkn sbb wang ringgit semata2 ..dan menerima kelemahan kita… Alhamdulilah bukan mudah untuk temui seorang wanita yg bole menerima kekurangan dan sifat kita yg tidak sempurna, susah dan senang bersama, sentiasa memberikan sokongan emosi untuk diri dan anak-anak. Takdir Allah itu indah hidup saya kini lebih lengkap dgn kehadiran seorang wanita bernama @shahidadherbs .. i love u syg smpai ke syurga… kalau korang nak tngok full vedio perkahwinan saya.. siapa nak sambungan vedio ni?? oh abg kosmetik 3 dah bermula hny di youtube… . . . kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris . .

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Apa pendapat Anda?

Silakan SHARE Untuk Cerita Dan Berita Menarik!

Sumber : Aliffsyukri Terlajak Laris Instagram