” Zara Zya… Ko rasa ko tu artis bagus sangat ke… plezz cermin diri ko dulu…. Hafreez Adam pon ingat ikhlas ke sayangkan ko… Ko je yg perasan lebih… “

” Zara Zya… Ko rasa ko tu artis bagus sangat ke… plezz cermin diri ko dulu…. Hafreez Adam pon ingat ikhlas ke sayangkan ko… Ko je yg perasan lebih… “

Ramai yang sedia maklum Zara Zya kini sedang menjalin hubungan cinta dengan Hafreez Adam. Mereka selalu memuatnaik gambar dan video bersama di akaun instagram masing-masing.

Melalui akaun instagram, Zara Zya ada memuatnaik satu printscreen mesej (DM) yang telah diterimanya daripada seorang yang menggunakan akaun instgram @zeti_995. Dalam mesej itu, wanita berkenaan telah menghantar kata-kata yang boleh menyakitkan hati Zara Zya.

” Zara Zya… Ko rasa ko tu artis bagus sangat ke… plezz cermin diri ko dulu…. Hafreez Adam pon ingat ikhlas ke sayangkan ko… Ko je yg perasan lebih… ”

” Silap2 dia tinggalkan ko nanti… Ko ingat lelaki akan setia dgn ko… Ramai lagi lah girls yg cantik lah dekat luar sana… ”

” Kesian aku tengok ko kan jadi artis yg x sedar diri…. Artis lain banyak je job aku tengok… Tapi ko ? ”

” Kesiannya takda nak ambik ko berlakon…. menyampah aku tgok ko.. mmg fuck lah.. ”

Kesiannya @zeti_995 😭

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

Rata-rata peminat mengecam tindakan wanita ini menghantar mesej sedemikian kepada Zara Zya. Antara komen-komen dari Hafreez Adam sendiri dan rakan-rakan artis :

hafreezadam : i just wish you find your happiness. Sebab jujur saya cakap orang busuk hati macam awak ni kan @zeti_995, susah orang nak sayang..

kupu_kupu : Eh marahnyaa.. Dia ok tak tu ? aku risau dia tu mental disorder. Kita perlu bantu.. Bantu cepuk muka dia ! hahahahahaha…

ikanabella : Kronik penyakit dia ni @zarazya. Penyakit hati ni mcm ni payah ni. Tidur pun tak lena ni. Hidup tak tenang..

mona,allen : Be strong babes! Lov u both ! @zarazya @hafreezadam. Lantak lah dia tu. Sometimes kita artis ni human, ada perasaan tau. pls la jgn ckp sesedap mulut fikir sikit kita ni ada perasaan, ada family so pls guys, respect each other and spread love lebih bagus..

hanezsuraya : Babe.. abaikan.. saje nk provoke u tu babe..

eina_azman : Bebe just ignore orang macam ni. Confirm ada masalah hati yang kotor..

kunamuzani : Ni orang gila dik, ramai orang gila skrg ni @zarazya

anneabdullah08 : anggaplah hati dia hitam ya @zarazya biarkan ya jangan layan..

Kepada wanita berkenaan, admin pun tak tahu apa motif anda hantar mesej sedemikian kepada Zara Zya. Rasanya tak perlu kut kalau tujuan nak menyakitkan hait orang. Sila cari kebahagiaan sendiri dan jangan cemburu dengan kebahagiaan orang lain.

Sumber : IG Zara Zya