Video Zara Zya MENANGIS Di Instagram Buat Ramai Peminat TERHIBUR !!

Video Zara Zya MENANGIS Di Instagram Buat Ramai Peminat TERHIBUR !! (Tonton Video Penuh Di Bawah)

Menerusi akaun instagram, Zara Zya ada memuatnaik satu video sedang menyanyi sambil menangis. Video ini bukan membuatkan peminat rasa sedih atau kasihan. Tapi rata-rata peminat terhibur dan merasakan ianya sangat kelakar.

Nak tahu apa yang kelakar sangat tu, jom baca dan tonton video-video di bawah :

” Kita rasa yang sama dek.. “

Kita rasa yang sama dek 😭

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

Kalau korang nak tau kenapa Zara Zya menyanyi sambil menangis tu, korang tengok video bawah ni ok.

” Pernah tak korang rasa macam adik ni rasa.. “

Pernah tak korang rasa macam adik ni rasa 😭

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

Rata-rata peminat memang terhibur dengan gelagat Zara Zya buat parodi adik yang menyanyi sambil menangis ni. Lebih-lebih lagi part yang lupa lirik tu. Memang kelakar betul. Antara komen-komen peminat :

syakirafirdaus : Hahahaha hakak pun rasa yg sama deekkk.. Rasa nak hantuk kat dinding je… Adehhh

p4iyang : macam nak tampar HAHAHAHA i’ve seen that video and i cant stop laughing lol

giegiot : nasib lah minat..kalau tak memang kne baling pakai bantal busuk aq dah..

finaz_zainal : Geram nak cepuk2

allure.my : Part lupa lirik tuu yg comel.. hahaha sengal la

cheesebombkelantan : Ulang banyak kali still nak gelak hahahaahaha

Serius kelakar kan ? Memang menjadi betul parodi Zara Zya ni kan. Ramai rasa geram dengan gelagat dia yang comel itu. Pandai betul dia menjiwai watak. Nampak real je. Dah namanya pelakon kan. Apa-apapun semoga Zara Zya terus berjaya ok.

Sumber : IG Zara Zya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *