Inilah Sebenarnya Kegunaan Warna Putih Dalam Set Pencil Color Yang Ramai Tak Tahu. Ooo Macam Tu Rupanya !!

Dari dulu jika kita membeli set pensel bewarna, warna yang jarang kita guna dan pakai adalah warna putih. Ini kerana sebenarnya kita tidak tahu apa sebenarnya kegunaan warna putih.

Seorang wanita yang dikenali sebagai kak fel berkongsi cara menggunakan pensei bewarna putih tersebut. Ianya mungkin bermanfaat untuk anda berkongsi dengan anak-anak anda.

Ikuti Perkongsiannya seperti di bawah :

Mesti Ramai tak pernah guna warna putih ni kan? Pastu pelik buat apa lah depa ni pi cipta warna putih. Ataupun asyik guna putih warna awan ja kan?

Okay macam kakfel janji, ni VIDEO teknik double tone color yg SANGAT MUDAH ! So ajar anak anak yg ni dulu..


Gambar Sekadar Hiasan

Lihat Video Di Akhir Artikel

Nanti ada rezeki kakfel buat Video lebih proper okay? Sorry video ni kualiti kelam kabut sbb buat pon kelam kab0t..

Feel Free to share ramai2 tanda sokongan terhadap kegigihan kakfel buat video hhe, malam ni boleh main warna warna dengan anak.

Antara Lukisan Yang Telah Di Touch-up dengan warna Putih.


Kredit Photo : FB Felinna Nadea Ed Fattah


Kredit Photo : FB Felinna Nadea Ed Fattah


Kredit Photo : FB Felinna Nadea Ed Fattah

Kalau banyak “share” nanti kakfel buat video teknik lain pula ok ?

Ala ala tutorial mekap la kan ni? Hhee siapa tak suka mekap tapi teringin nak main blend color buat la macamni . Layan dan hilang stresss.

Kegunaan "Warna Putih" dalam set Pencil Color anda! Mesti Ramai tak pernah guna warna putih ni kan? Pastu pelik buat apa lah depa ni pi cipta warna putih.Okay macam kakfel janji, ni VIDEO teknik double tone color yg SANGAT MUDAH ! So ajar anak anak yg ni dulu.. Nanti ada rezeki kakfel buat Video lebih proper okay? Sorry video ni kualiti kelam kabut sbb buat pon kelam kabut.. Feel Free to share Ramai2, malam ni boleh main warna warna dengan anak.Kalau banyak "share" nanti kakfel buat video teknik lain pula ok ?#tipsfelinnanadea#foundercaliph #mamanakcaliph

Posted by Felinna Fattah on Sunday, February 11, 2018

Kredit Video : FB Felinna Nadea Ed Fattah

Ok. Selamat Mencuba.

Silakan Share dan Semoga Bermanfaat.

Sumber : FB Felinna Nadea Ed Fattah by Berita Kopak