” Terima Kasih Sayang. Awak Sangat Baik, Sampai Awak Nak Keluar Pun Mummy Tak Sakit ” – Luahan Wanita Yang Keguguran Anak Ini Buat Ramai Yang Sebak

” Terima Kasih Sayang. Awak Sangat Baik, Sampai Awak Nak Keluar Pun Mummy Tak Sakit ” – Luahan Wanita Yang Keguguran Anak Ini Buat Ramai Yang Sebak

Berikut adalah perkongsian dari Nani Sabri yang mengalami saat duka dan cemas apabila dia kehilangan anaknya kerana masalah keguguran. Semoga Puan Nani Sabri tabah menghadapi ujian dari Allah ini. Sama-sama kita ambil manfaat dari perkongsian ini.

8/2/2018
Khamis

Terima kasih polis trafic yang bertugas jalan dato kumbar pagi semalam. Jalan sesak, bg double signal tiada siapa yang hirau. Tiada siapa yang bg laluan, sehingga jumpa polis trafic yg bertugas tepi jalan, dia melancarkan perjalanan ke PMC.

Terima Kasih Tuan,
#polistrafik

Bleeding,
Risau takut terpaksa admid wad berbulan2, mcm first pregnant di sebabkan Placenta Previa. Tetapi gagah jugak untuk beranikan diri utk checkup sbb sakit perut lain macam.

Coretan sekadar ingatan,
Sampai di PMC, doc Kumar Ramasamy scan, mummy nampak, yaa mummy perasan tiada kelipan heartbeat. “Tiada Bunyi”

“Jantung baby doc?” Itu ja terkeluar dari mulut, doc terdiam. Allahhuakbar. Allahhuakbar. The very, the most calmness doc ever Doc Kumar I ever had. Explain nicely, very soft spoken.

“Puan, jantung baby no”heartbeat”, size should be 13weeks, tapi ikut size scan 12 weeks.”
Allahhuakbar.

Mummy mengandung kamu, tanpa alahan, tanpa morningsickness, tanpa mengidam apa2, Cuma mummy kurang makan tak seperti first pregnant,kamu sgt baik, behave walau mummy duper sibuk dengan kerjaya mummy.

Cuma perkataan “Kamu menanti di syurga” buat mummy kuat.

Kamu keluar dengan mudah, mummy tak sakit pon, tanpa injection. Terima Kasih Sayang. Awak sangat baik, sampai awak nak keluar pon mummy tak sakit. Allah

Tunggu mummy dan daddy Azim Paklah
“Syurgaku”
Bersemadilah atas kubur nenek kamu sayang.
Damailah bermain disana, terima kasih atas darjat tertinggi, saham tertinggi buat ku Allah.

Posted by Nani Sabri on Thursday, February 8, 2018

Silakan SHARE…

Sumber : Facebook Nani Sabri via Sinar FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *