Loading...
Selebriti

DS Aliff Syukri Kongsi Video Akad Nikah Dengan DS Shahida 11 Tahun Yang Lalu Buat Ramai Yang Terharu !!

DS Aliff Syukri Kongsi Video Akad Nikah Dengan DS Shahida 11 Tahun Yang Lalu Buat Ramai Yang Terharu !! Tonton Video Penuh Di Bawah..

Tanggal 10 Ogos merupakan ulang tahun perkahwinan Datuk Seri Aliff Syukri dan Datin Shahida. Tahun ini adalah tahun yang ke 11. Pasangan ini dikurniakan 4 orang cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, 10, Qadejah El Zahra, 8, dan Ibraheem Adham, 6. DS Aliff turut mengambil dua orang anak angkat, Ameena dan Qayyum pada tahun lalu.

Menerusi akaun instagram, Datuk Aliff ada memuatnaik video akad nikah dengan Datin Shahida 11 tahun yang lalu.

Jom tonton video penuh di bawah :

” Bobo malu lah tngok vedio lama.. thanks sangat pada yg wish kat komen dan pm happy anyversery. 10 ogos tarikh azimat kami.. waktu ni sy umur 20 tahun dan wife sy 22 tahun lain tak masa ni sy ?? ”

” Ini lah kehidupan yg sy cari selama ini… benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit iaitu mencintai seseorg bkn sbb wang ringgit semata2.. dan menerima kelemahan kita… “

” Alhamdulilah bukan mudah untuk temui seorang wanita yg bole menerima kekurangan dan sifat kita yg tidak sempurna, susah dan senang bersama, sentiasa memberikan sokongan emosi untuk diri dan anak-anak.. “

” Takdir Allah itu indah hidup saya kini lebih lengkap dgn kehadiran seorang wanita bernama @shahidadherbs .. i love u syg smpai ke syurga… “

bobo malu lah tngok vedio lama..thanks sangat pada yg wish kat komen dan pm happy anyversery🙈🙈 10 ogos tarikh azimat kami.. waktu ni sy umur 20tahun dan wife sy 22tahun lain tak masa ni sy?? . ini lah kehidupan yg sy cari selama ini… benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit iaitu mencintai seseorg bkn sbb wang ringgit semata2 ..dan menerima kelemahan kita… Alhamdulilah bukan mudah untuk temui seorang wanita yg bole menerima kekurangan dan sifat kita yg tidak sempurna, susah dan senang bersama, sentiasa memberikan sokongan emosi untuk diri dan anak-anak. Takdir Allah itu indah hidup saya kini lebih lengkap dgn kehadiran seorang wanita bernama @shahidadherbs .. i love u syg smpai ke syurga… kalau korang nak tngok full vedio perkahwinan saya.. siapa nak sambungan vedio ni?? oh abg kosmetik 3 dah bermula hny di youtube… . . . kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris . .

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Rata-rata netizen meluahkan rasa terharu menonton video ini. Antara komen-komen netizen :

naamelissa : Alhamdulillah hpy anniversary semoga menjadi keluarga Soleh dan solehah Aamiin

hasnizaramli : Bertuah dato dpt datin..datin pn bertuah dpt dato..both of u saling melengkapi…

ronellaessentialoils_bydayang : Happy anniversary dato & datin. Semoga berkekalan bahagia hingga ke jannah. Amin.

shepysara2106 : Sya suka sifat sygkan isteri sifat penyayang dato , sampai skrg kasih sygnya tdk pernah berubah terhadap isterinya.,,

ruzielahrahim : Semoga sakinah, mawaddah warahmah Dato dan Datin, semoga berbahagia sampai syurga. Aamiin

susilawati_rizal : Semoga pernikahan kekal bahagia selamanya.tengok wajah and aberdua masa muda…comel..bersih..macam tanpa dosa.datin tu badan cantik ya Allah.

zierahamid : Happy anniversary…semoga kekal bahagia hingga ke syurga…aamiin

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan untuk Datuk Aliff Syukri dan Datin Shahida. Semoga hidup berbahagia di samping keluarga tersayang sampai ke syurga.

Sumber : IG DS Aliff Syukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *