” Saya sudah berkahwin dan ada 2 orang anak. Masalah saya suami hari2 ajak bersama sampaikan peranakan saya sakit sangat.. “

” Saya sudah berkahwin dan ada 2 orang anak. Masalah saya suami hari2 ajak bersama sampaikan peranakan saya sakit sangat.. “

Gambar Sekadar Hiasan

Salam admin… Hide profile sy ya… Sy nak luah kan perasaan dan nak brtanya pde warga KRT. sy tak tau nak luah kan kat sape atau nak mengadu kat sapa.

Sy dah berkahwin dan ade 2 org anak. mslh sy kat sini suami hari2 ajak brsama salah ke sy menolak ajakan suami? brsebab sy menolak hari2 brsama perankan sy sakit. Sy bukan jenis prmpuan nak bsama hari2 sy tak kuat brnafsu. Lagi satu sy nak tanya org yg dah bekahwin ade anak ni betul ke semua main belakang maksud sy main jubur. Maaf kurang sopan sikit.

Sebab suami paksa sy main jubur sy tak nak mentah2 sy tolak dia pernah nak buat baru nak masuk sikit sy dah meraung kesakitan sy menangis dia cakap org lain yg dah kawen relex je main blkg tak de ape pon lps tu sy ckp sy tak nak sakit sangat dia paksa pukul sy dia maki sy macam2 die ckp die ungkit semua lps tu die ckp mcm pecah dara plk sy nangis2. Die ckp yg main blkg ni sbb nak jaga depan hari2 main dpn je jahanam la lps tu die cakap sy punya longgar mane tak nya hari2 die tale sy sampai sy bosan dah tak de nafsu nak bsama.

Lps tu sy ni dah beranak 2 die tau nak komplain dah la tak mampu bagi sy nafkah tiap bulan baju seluar sehelai pon tak mampu nak beli kan ntk sy. sy mntk duit nak beli jamu pon die tak de duit nak bagi lepas tu nak komplain je. sy mntk duit blnja sehari rm10 atau rm20 pon die susah nak bagi. So macam mane tu? Sy memang tak bkerja ddk rumah je suami yg kerja.

Lps tu tiap kali nak brsama suami ckp knpe macam ni layan pon dah mcm sial. Mane tak nye sy dah bosan hari2 brsama sampai tak de nafsu dah dgn suami. Peranakan sy ni sakit sgt sy tahan je sy malas nak cakap dgn suami nnti dia ckp sy ngade2 kalau sy cakap dengan dia pun tak guna die tak kan faham sy semua die je yg betul sy semua salah. Sy tak tau dah nak buat mcm mane start yg dia maki sy masa brsama sampai terdetik kat hati sy tak pe lah tak de suami pon tak pe sy redho sy rela hidup sorang dari ade suami mcm ni.

Sy dah tak de ape2 perasaan dah kat dia semua hilang tak de dah rasa sayang tu kat hati sy tak de suami sy tgk muka dia pon sy dah benci meluat. Ade suami yg bernafsu kuda gile sex sy rasa org gila je yg bernafsu mcm ni. Skrg ni sy buat mcm biasa je lyn suami mcm biasa je sy dah malas nak fikir pasal dia. Dlm kepala sy ni ingat nak balik kg je sy rasa mcm nak lari dari suami. So sampai sink saje lah sy cerita mana yg komen negetif positif tu sy terima teguran dengan ikhlas hati. Terima kasih admin As salam.

Sambungan :

Salam admin dan warga KRT sy dah tgk semua komen warga KRT tengtang kisah sy. Terima kasih mendoa kan dan bagi semangat pada sy. Sy rasa lega sangat dpt story kisah sy kat sini lepas semua apa yang sy pendam selama ni. Tapi malam smlm suami sy baca apa yg sy massanger admin dia mengamuk dan cakap ni aib dan maruah dia hp sy dia hempas habis retak. lps tu dia pukul sy sampai kepala sy koyak menitik2 darah keluar tak henti penuh darah satu muka sy.

Dia trkejut menangis2 minta maaf bersumpah dia tak kan naik tangan lagi kat sy. Sebenarnya anak2 sy kat kg mak ayah sy yg nak jaga harap warga KRT faham sbb apa anak2 sy kat kg dgn ape yg dah jadi kat sy skg ni. Lagi satu sy nak mintak tlng dkt admin dan warga KRT boleh tak sy baru je join dropship tudung bawal dah seminggu lebih tak de sorang pun sudi beli tudung dgn sy.

Skg ni sy tak de duit nak kirim duit kat kg. harap ade yg sudi beli dgn sy walaupun sehelai. Sy bagi no wsp sy kat admin mane yg nak beli tudung bawal dgn sy tu boleh la pm admin ya. Harap ade yg sudi beli sy tak minta duit pun.

Sumpah ni benda betul sy tak tipu pun. Sy takut nk report…. Suami plk merayu jgn buat report die nak tgk lagi muka anak2. Sy mntk dia lepas kan sy pun dia tak nak. Pic tak pyh pos la admin yg tau sy dgn admin je. Sy tak reka cerita pun atau bukan nak mintak simpati. Sy cuma nak luah je ape yg sy pendam selama ni sampai sy tertekan sgt.

***********

Apa pendapat anda ?

Silakan SHARE. Semoga bermanfaat…

Sumber : KRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *